Andy Murray

Murray kvitt skaden – klar for å forsvare tittelen

Andy Murray kjenner ikke noe til hofteskaden som har plaget han i det siste og er klar for å forsvare Wimbledon-tittelen.

Andy Murray kjenner ikke noe til hofteskaden som har plaget han i det siste og er klar for å forsvare Wimbledon-tittelen.

Briten vant Wimbledon for andre gang i 2016. Etterpå har Murray slitt noe med å følge opp den sterke prestasjonen, men viste i krefter i French Open med semifinale. I oppkjøringsturneringen i Queens måtte derimot skotten se seg slått av Jordan Thompson, nummer 86 i verden, mye på grunn av en skade i hoften.

– De siste dagene har vært veldig bra. Det har gått litt bedre for hver dag på trening. Det har vært litt stopp-start-forberedelser, men hver dag har jeg følt meg litt bedre. Det minner litt om Roland Garros, der jeg kanskje ikke kom så godt forberedt, sier Murray, ifølge The Guardian.

Williams med problemer utenfor banen
Venus Williams har hatt en trøblete oppladning til Wimbledon. Etter en kollisjon i starten av juni døde en mann av skadene han pådro seg i krasjen noen uker senere. Familien har saksøkt Williams, som står i fare for å bli tiltalt for uaktsomt drap.

Likevel er hun i London og forbereder seg til turneringen veteranen har vunnet fem ganger, men foreløpig har 37-åringen vært sparsommelig med uttalelser.

– Jeg er sønderknust. Mine dypeste kondolanser går til Jerome Barsons familie og venner, og jeg fortsetter å ha dem i mine tanker og bønner, skriver Venus Williams på Facebook søndag.

Et godt Wimbledon kan være avbrekket Williams trenger fra de personlige problemene. Amerikaneren møter Elise Mertens i første runde mandag.

Nadal i gang
En av de største favorittene, Rafael Nadal, starter også turneringen mandag. Spanjolen møter australske John Millman, nummer 137 i verden.

–Motivasjonen min er alltid stor i de turneringene jeg spiller. Hvis den ikke var det, ville jeg ikke ha spilt. Å spille i Wimbledon har alltid vært veldig, veldig spesielt for meg. Det å gjøre det bra her var et av de største målene mine da jeg begynte å gjøre det bra i tennis, og jeg har vunnet her fem ganger, sier Nadal, ifølge The Independent.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788