Bernard Tomic

– Jeg har aldri elsket tennis, det er bare en jobb

Den australske tennisstjernen Bernard Tomic fortsetter å få tenniselskere mot seg med sin kontroversielle uttalelser.

Den australske tennisstjernen Bernard Tomic fortsetter å få tenniselskere mot seg med sin kontroversielle uttalelser.

Under Wimbledon røk Tomic ut i første runde og skapte overskrifter da han røk ut uten å prøve og etter kampen uttalte at han «kjedet seg på banen». Australieren ble i etterkant straffet med bot. Ikke lenge etterpå fyrte han løs mot hjemlig tennisfans og sa at de bare kunne «drømme om å oppnå det samme som han.

I et nytt intervju med TV-programmet Sunday News nekter Tomic å be om unnskyldning. I stedet for kommer 24-åringen med nye kontroversielle utsagn.

– Jeg tror at jeg gjennom hele karrieren min har gitt 50 prosent. Å ha oppnådd så mye uten å gi alt er ganske fantastisk. Jeg har aldri elsket tennis. Jeg holder bare på med det som en jobb, sier Tomic i intervjuet, som også hevder han angrer ingenting:

– Jeg angrer ikke det jeg sa. Det er derfor jeg sa det, for å gjøre en del personer forbanna, sier Tomic.

Han sier også at han vil komme tilbake sterkere på tennisbanen.

– Det er en fase jeg gikk i gjennom. Jeg var ikke motivert de siste fire-fem månedene. Jeg føler at jeg må finne balansen min. Jeg trenger å finne en bedre tankegang om det er nå, en måned eller om tre måneder. Det vil komme, og det vil være på mine betingelser, sier Tomic.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788