Melanie Stokke

Stokke fortsetter å imponere i Sverige

Melanie Stokke er klar for kvartfinale i 25.000-dollarsturnering i Lund. 
AVANSERER: Melanie Stokke er klar for kvartfinale i Lund. Foto: Tobias Fröhlich.

Melanie Stokke er klar for kvartfinale i 25.000-dollarsturnering i Lund. 

Den norske 20-åringen brøt en barriere da hun tok seg til finalen i en 25.000-dollarsturnering i Ystad forrige uke. Stokke ser ut til å ha funnet storformen, og tok seg torsdag videre til tredje runde i Lund.

– Jeg spiller bra og er i god form, sa Melanie Stokke til Tennis-Norge forrige uke.

I første runde av turneringen ledet Stokke 4-0 i første sett mot Mirjam Björklund (1011) da svensken måtte gi seg. I andre runde ventet russeren Marina Melnikova (574). Sjetteseedede Stokke fikk en god start på kampen, og den russiske 28-åringen slet stort med å ta poeng på egne server. Nordmannen brukte en drøy halvtime på å spille inn 6-1 seier i første sett.

Andre sett skulle bli langt jevnere. Det ble en thriller av et sett som varte i 72 minutter! Til slutt var det Stokke som dro det lengste strået og vant andre sett 7-6 (3). Det norske talentet har fått en fin tendens til å vippe kamper i hennes favør. Dermed tok Stokke seg videre i strake sett. I kvartfinalen møter hun rumeneren Alexandra Dulgheru (514).

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788