Halep knuste verdensenerhåpet for Pliskova | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Halep knuste verdensenerhåpet for Pliskova | Tennis-Norge

Halep knuste verdensenerhåpet for Pliskova

Karolina Pliskova ville ta over førsteplassen på WTA-rankingen med finaleplass i Roland Garros, men ble sendt ut av Simona Halep.

Dermed er det rumenske Halep som kan ta over førsteplassen og rykke forbi Angelique Kerber og Serena Williams. Vinner verdensfireren over Jelena Ostapenko i Roland Garros-finalen vil hun ikke bare ta tittelen, men også få tittelen verdens beste kvinnelige tennisspiller.

Motstander i semifinalen i Roland Garros, andreseedede Pliskova, trengte kun finaleplass for å overta tronen, men Halep ble for sterk. Den rumenske jenta vant 6-4, 3-6, 6-3 over den tsjekkiske jenta og sikret seg sin andre Grand Slam-finale i karrieren. Den forrige var i Roland Garros i 2014.

–Det er en fantastisk følelse. Jeg er så glad. Karolina er en god spiller og jeg gjorde det tøft for henne, sier Halep.

Finalen mot Ostapenko spilles lørdag.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...