Halep knuste verdensenerhåpet for Pliskova

av | 8 juni, 2017 - 21:15 | French Open, Grand Slam

Karolina Pliskova ville ta over førsteplassen på WTA-rankingen med finaleplass i Roland Garros, men ble sendt ut av Simona Halep.

Karolina Pliskova ville ta over førsteplassen på WTA-rankingen med finaleplass i Roland Garros, men ble sendt ut av Simona Halep.
Dermed er det rumenske Halep som kan ta over førsteplassen og rykke forbi Angelique Kerber og Serena Williams. Vinner verdensfireren over Jelena Ostapenko i Roland Garros-finalen vil hun ikke bare ta tittelen, men også få tittelen verdens beste kvinnelige tennisspiller.
Motstander i semifinalen i Roland Garros, andreseedede Pliskova, trengte kun finaleplass for å overta tronen, men Halep ble for sterk. Den rumenske jenta vant 6-4, 3-6, 6-3 over den tsjekkiske jenta og sikret seg sin andre Grand Slam-finale i karrieren. Den forrige var i Roland Garros i 2014.
–Det er en fantastisk følelse. Jeg er så glad. Karolina er en god spiller og jeg gjorde det tøft for henne, sier Halep.
Finalen mot Ostapenko spilles lørdag.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

GOAT!

GOAT!

Casper Ruud klarte ikke å fornekte Novak Djokovic sin historiske 23. Grand Slam – noe som gjør serberen til tidenes beste tennisspiller.

Ny sensasjon i Paris

Ny sensasjon i Paris

Casper Ruud har gjort det igjen – ny finale i French Open – mot nok en legende.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv