Halep slo tilbake i Paris | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Halep slo tilbake i Paris | Tennis-Norge

Halep slo tilbake i Paris

LEVERER: Simona Halep ruller opp som en skikkelig vinnerkandidat i Roland Garros 2017. Foto: Romain Dauphin-Meunier (originally posted to Flickr as _30C7512) [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

På kvinnesiden i Roland Garros var det andreseedet og tredjeseedet som sikret seg en plass i torsdagens semifinale.

Det var knyttet størst spenning til oppgjøret mellom Simona Halep og Elina Svitolina i kvartfinalen. De to kvinnene var store favoritter til å vinne turneringen før Roland Garros grunnet meget godt spill i forkant av grusturneringen.

Og det ble en meget god kamp. Svitolina startet desidert best og ledet 5-0 i første sett, men deretter slet den ukrainske jenta. 22-åringen, som spilte meget god tennis i starten, mistet flyten og Halep kom inn i kampen igjen.

Svitolina klarte å dra i land det første settet, men kun med 6-3. I det andre settet var det jevnt og Halep hadde settballer, men Svitolina kom seg tilbake og sikret tiebreak. Der hadde ukraineren matchball. Denne gangen reddet den rumenske motstanderen seg inn og vant settet med 8-6 i tiebreaket. I det tredje settet var Halep desidert best og vant 6-0.

– Jeg vet ikke hvordan jeg klarte å komme tilbake. Hun spilte tøft, hardt og sterkt. Kanskje var jeg litt heldig, men jeg ga ikke opp, sa Halep etter kampen, da reporteren påpekte at han for en time siden sto og ventet på å intervjue Svitolina som vinner.

I den andre kvartfinalen var det Karolina Pliskova som slo ut hjemmehåpet Caroline Garcia i en jevn kamp. Den tsjekkiske jenta vant 7-6 (7-3), 6-4 og sikret seg semifinale mot Halep. I semifinale nummer to spiller Jelena Ostapenko mot Timea Bacsinszky.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...