Nadal og Djokovic opp mot sterke spanjoler | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Nadal og Djokovic opp mot sterke spanjoler | Tennis-Norge

Nadal og Djokovic opp mot sterke spanjoler

Både Rafael Nadal og Novak Djokovic møter sine største utfordringer i turneringen hittil søndag.

Først i fjerde runde må de to favorittene bryne seg på seedede spillere. Duoen møter henholdsvis Roberto Bautista Agut og Albert Ramos-Vinolas. Det kan by på utfordringer, kanskje spesielt for Djokovic.

Ramos-Vinolas var i Monte Carlo i sin første finale i en ATP 1000-turnering, men har slitt med å vinne like mye kamper i ettertid. I Paris har derimot spillet vært bedre og nummer 20 i verden er en tøff utfordring for Djokovic, som også har vist tegn til bedring i Frankrike.

Nadal på sin møter Bautista Agut, nummer 18 i verden, etter å ha gått gjennom de tre første rundene uten å ha tapt et sett. Nå venter en tøffere utfordring i den spanske landsmannen, som Nadal bare en gang tidligere har møtt. Det endte med seier til Nadal.

– Rafa spiller sin beste tennis om dagen. Jeg skal bare prøve å spille min tennis, være aggressiv og prøve å spille raskt, og så se hva som skjer. Det kommer til å bli veldig komplisert, sier Bautista Agut.

Også Dominic Thiem skal i aksjon. Østerrikeren møter på papiret enklere motstand i Hoarcio Zeballos, nummer 65 i verden. Argentineren har aldri vært lengre i Roland Garros enn andre runde.

På kvinnesiden skal Caroline Wozniacki opp mot sterke Svetlana Kuznetstova. Det franske hjemmehåpet Kristina Mladenovic spiller mot tittelforsvarer Garbine Muguruza.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...