To franske hjemmehåp spilte seg videre i Roland Garros | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

To franske hjemmehåp spilte seg videre i Roland Garros | Tennis-Norge

To franske hjemmehåp spilte seg videre i Roland Garros

Alize Cornet og Caroline Garcia tok seg begge videre til fjerde runde i Roland Garros lørdag.

De franske jentene imponerte stort i hver sin kamp. Cornet har en gang tidligere vært i fjerde runde på grusen i Paris, mens Garcia hadde andre runde som beste resultat før årets turnering.

Cornet, som for mange år siden ble sett på som et stort talent og som 19-åring var nummer 11 i verden, slo niendeseedede Agnieszka Radwanska hele 6-2, 6-1.

Garcia, som er 28.-seedet, slo på sin side en av årets overraskelser, Su-Wei Heish, nummer 109 i verden, i en jevn kamp. Den franske jenta vant 6-4, 4-6, 9-7. Garcia møter nettopp Cornet i fjerde runde, og dermed er Frankrike garantert ei jente i kvartfinalen. Også franske Kristina Mladenovic er videre til fjerde runde og møter regjerende mester Garbine Muguruza i fjerde runde.

Også tredjeseedet og en favorittene, Simona Halep, tok seg videre til fjerde runde. Den rumenske jenta slo Daria Kasatkina 6-0, 7-5.

Caroline Wozniacki spilte deler av oppgjøret mot den amerikanske ungjenta Cathrine Bellis lørdag. Den danske jenta vant det første settet 6-2 fredag og var samtidig i ferd med å tape det andre settet, før mørket stoppet kampen. Lørdag tapte Wozniacki 2-6 i det andre settet, men vant sett nummer tre 6-3.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...