Murray beseiret tapper Del Potro | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Murray beseiret tapper Del Potro | Tennis-Norge

Murray beseiret tapper Del Potro

Andy Murray imponerte i tredje runde i Roland Garros ved å slå den sterke argentineren Juan Martin del Potro.

Det var knyttet store forventninger til oppgjøret mellom Murray og del Potro. Duoen spilte i 2016 to svært spennende oppgjør med glimrende tennis, der begge vant hvert sitt oppgjør.

Blant annet tapte Del Potro en utrolig OL-finale i Rio etter fire sett, mens argentineren slo tilbake og slo Murray i Davis Cup noen måneder senere.

– Smart
Også i lørdagens kamp i runde tre i Roland Garros var det lenge jevnt. Del Potro fikk en glimrende start på det første settet og hadde settball på 5-3, men Murray holdt seg i settet. Briten skaffet seg tiebreak og i et spennende tiebreak var han best med 10-8.

– At jeg vant første sett var nok ufortjent, men de to neste settene føler jeg at jeg spilte bra, sa Murray etter kampen.

Igjen sto en knust Del Potro og hang over nettet etter det første settet. Argentineren virket knekt, og fikk en dårlig start på det andre settet, der han ble brutt med en gang. 28-åringen brøt tilbake, Murray slo tilbake og vant settet 7-5. I det tredje settet spilte Murray glimrende og vant 6-0.

– Andy var veldig smart på banen. Han har alle skuddene, men er også god mentalt. Det er derfor han er nummer en i verden, og jeg vet hvor viktig denne turneringen er for han. Jeg ønsker han alt det beste, sa Del Potro.

Wawrinka videre
Foreløpig går det mot en semifinale mellom Murray og Wawrinka på den ene siden av tablået. Sveitseren tok seg videre til fjerde runde med seier 7-6 (7-2), 6-0, 6-2 over den sterke grusspilleren Fabio Fognini, 28.-seedet i turneringen.

Den spanske veteranen Fernando Verdasco tok seg videre til fjerde runde ved å slå 22.-seedede Pablo Cuevas 6-2, 6-1, 6-3.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...