Del Potro og Murray møtes til drømmekamp | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Del Potro og Murray møtes til drømmekamp | Tennis-Norge

Del Potro og Murray møtes til drømmekamp

Juan Martin del Potro og Andy Murray spilte to sinnsyke kamper mot hverandre i fjor. Nå møtes de i Roland Garros.

Del Potro og Murray spilte mot hverandre i OL og i Davis Cup i 2016. I OL-finalen vant briten 7-5, 4-6, 6-2, 7-5 i en av argentinerens første kamper etter et langt skadeavbrekk. Kampen førte begge i gråt. I Davis Cup vant Del Potro 6-4, 5-7, 6-7 (3-7), 6-3, 6-4.

– Davis Cup var fysisk tøff for meg fordi jeg kom tilbake etter en lang sommer. I OL var det fysisk og mentalt tøft, men jeg kom også tilbake fra en periode med hvile og hadde trent og forberedt meg for det, sa Murray etter å ha slått Martin Klizan torsdag.

Finalemuligheter
Vinneren av oppgjøret i tredje runde av Murray og Del Potro har gode muligheter til å nå langt i turneringen. Den antatt tøffeste spiller på deres side av tablået vil da trolig være Stanislas Wawrinka. Murray vet det blir tøft, spesielt med tanke på verdensenerens form.

– Han husker også disse kampene. De var ikke enkle for ham heller, de var tøffe. Jeg vil prøve å gjøre det tøft for ham igjen, sa Murray, og sier:

– Jeg føler meg definitivt kapabel til å vinne kampen. Jeg spiller bedre enn hva jeg gjorde for to uker siden, sier Murray.

Outsidere
På herresiden er de fleste lavt rangerte spillerne ut, men på damesiden er det fortsatt spillere igjen med lav rangering. Blant andre kommer Veronica Capede Royg, nummer 97 i verden, eller Mariana Duque-Marino, nummer 115 i verden, til å ta seg videre til fjerde runde. Duoen møtes i tredje runde lørdag.

Su-Wei Hsieh, nummer 109 i verden, har allerede slått ut sjuendeseedede Johanna Konta. Lørdag møter hun 28.-seedede Caroline Garcia. Petra Matic, nummer 290 i verden, kan sensasjonelt ta seg videre til fjerde runde ved å slå 17.-seedede Anastasjia Sevastova. Også Magada Linette, nummer 94 i verden, kan ta seg videre ved å slå femteseedede Elina Svitolina.

 

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...