Mladenovic vant thriller: – Det var episk | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Mladenovic vant thriller: – Det var episk | Tennis-Norge

Mladenovic vant thriller: – Det var episk

Franskmennene har fått et virkelig tittelhåp i Roland Garros på kvinnesiden med Kristina Mladenovic.

Den franske jenta var i finalen i oppkjøringsturneringen i Madrid og fredag tok hun seg videre til fjerde runde på hjemmebane. Mladenovic slo Shelby Rogers i en svært spennende kamp med 7-5, 4-6, 8-6.

– Det var episk. Det er orden jeg kommer til å bruke i dag, fordi jeg fortsatt ikke vet hvordan jeg vant den kampen, sa Mladenovic følelsesladd etter kampen.

– Jeg mener, jeg lå under 2-5 i tredje sett. En ganske lang kamp der. Shelby spilte strålende tennis. Hun har et bra spill for grusen, og hun utfordret meg til mitt siste pust.

Garbiñe Muguruza (nummer 5 i verden) møtte fredag seedede Yulia Putintseva (29). Spanske Muguruza som er en de store utfordrerne til tittelen i Roland Garros 2017, tok seg videre i en tøff kamp mot er en av de resterende spillerne i Roland Garros som Begge spillerne slet stort med å holde serve innledningsvis i oppgjøret.

Ellers ble 32.-seedede Shaui Zhang ble slått ut av åttendeseedede Svetlana Kuznetsova, mens Timea Bacsinszky slo ut overraskelsen Oms Jabeur.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...