Thiem enkelt videre i Roland Garros | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Thiem enkelt videre i Roland Garros | Tennis-Norge

Thiem enkelt videre i Roland Garros

Dominic Thiem klar for andre runde.

Favoritten Dominic Thiem fikk en enkel oppgave i første runde av Roland Garros mot Bernard Tomic.

Østerrikeren, som er en av favorittene til å vinne turneringen, trengte bare tre sett for å slå Tomic, nummer 39 i verden. Thiem har spilt godt i forkant av Roland Garros og knuste storserveren Tomic hele 6-4, 6-0, 6-2. 22-åringen hadde flere fantastiske poeng gjennom kampen.

– Jeg er glad for å ha fått en god start. Hvis jeg bruker min aggressive spillestil, er det tøft å være i ballveksling med meg, og Bernards beste dekke er ikke grus, sier Thiem.

Dimitrov godt i gang
Grigor Dimitrov har hatt en dårlig sesong så langt på grus, men var i semifinalen i Australian Open. I første runde søndag fikk bulgareren en skikkelig god start på grusturneringen i Paris.

Dimitrov spilte mot franske Stephane Robert, nummer 113 i verden, og trengte bare tre sett for å slå franskmannen 6-2, 6-3, 6-4.

– Det var en god test. Jeg visste hva som kom. Jeg måtte bare kjempe, sa Dimitrov etter kampen.

Karlovic slo unggutt
Turneringens eldste spiller, 38-åringen Ivo Karlovic, møtte 20 år yngre Stefanos Tsitsipas. Storserveren spilte jevnt med den unge grekeren, men tok seg videre på tre sett, takket være god serving. Kroaten vant 7-6 (7-5), 7-5, 6-4.

26.-seedede Gilles Müller har ikke grus som sitt beste underlag og måtte se seg utslått etter 6-7 (4-7), 7-6 (7-2), 2-6, 2-6 mot Guillermo Garcia-Lopez.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...