Her er Roland Garros-trekningen | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Her er Roland Garros-trekningen | Tennis-Norge

Her er Roland Garros-trekningen

Noen favoritter har fått langt enklere trekning enn andre i Grand Slam-turneringen Roland Garros.

Verdensener Andy Murray fikk en tøff trekning. Briten møter først Andrey Kuznetsov (nummer 85 i verden), en halvtøff utfordring for en Murray ut av form i første runde. Trolig blir Martin Klizan (49) motstander i andre runde, noe som også blir en tøff utfordring.

Skulle Murray komme seg gjennom de to første kampene, blir det definitivt ikke enklere i den tredje runde. Der er det nemlig stor sannsynlighet for at Murray møter den sterke argentineren Juan Martin del Potro i sin første kamp mot en seedet spiller.

Ikke Thiem mot Nadal i finalen
Novak Djokovic har på papiret fått en enklere trekning, selv om Marcel Granollers (79) ikke er en enkel oppgave i første runde. Serberen har vist dårlig form lenge i år, men kom til finalen i Roma forrige uke, og er dermed forventet å gjøre en god turnering. Første mulige seedede spiller er Mischa Zverev (33).

Storfavoritt Rafael Nadal har også fått en grei trekning. Benoit Paire (45) i første runde er en hard motstander, mens første mulige seedede spiller er Gilles Simon (32). I fjerde runde er overkommelig Jack Sock mulig motstander, mens Milos Raonic og Grigor Dimitrov, som vanligvis ikke gjør det altfor bra på grus, kan være motstandere i kvartfinalen.

Trioen Djokovic, Nadal og Thiem kan ikke møtes i en finale, mens Murray, Zverev og Wawrinka er på den andre siden av tablået.

Åpent
I kvinneklassen er det langt åpnere, og alle kan slå alle, spesielt med Serena Williams ute. Toppseedede Angelique Kerber møter et bananskall i første runde i Ekaterina Makarova (40), mens Roberta Vinci er første mulige seedede spiller.

Danske Caroline Wozniacki møter wild cardet Jaimee Fourlis (336) i første runde og første potensielle seedede spiller er Kiki Bertens (19), som for alvor slo igjennom i Roland Garros i fjor. Fjorårsvinner og fjerdeseedede, Garbine Muguruza, møter veteranen Francesca Schiavone, som vant turneringen i 2010.

For øvrig spiller Petra Kvitova, som ble knivstukket rundt jul, turneringen, og møter Julia Bosserup (86) i første runde.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...