– Ruud går for topp 100-plassering iløpet av sommeren

av | 25 mai, 2017 - 12:47 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud prioriterer hardt framover og dropper trolig den tradisjonsrike turneringen Wimbledon, melder Eurosport.

Casper Ruud prioriterer hardt framover og dropper trolig den tradisjonsrike turneringen Wimbledon, melder Eurosport.
Den norske 18-åringen røk onsdag ut i andre kvalifiseringsrunde i Grand Slam-turneringen Roland Garros etter en kamp litt under hans toppnivå mot en motstander som prestert opp mot sitt aller beste. Dermed må Ruud vente på sin første deltakelse i en hovedrunde i en Grand Slam-turnering.
Neste mulighet til å kvalifisere seg for en av de fire store turneringene er i Wimbledon, men denne muligheten sier Ruud trolig nei til.
– Wimbledon er ganske uaktuelt. Det er en liten sjanse for at jeg stiller opp i kvalifiseringen. Det er ikke på mitt favorittunderlag. Det kan være smart å spille andre turneringer, så mye tyder på at jeg kommer til å gjøre det, sier Ruud til Eurosport.no.
Årsaken er enkel: Ruud og teamet rundt mener det er viktig å komme inn topp 100 iløpet av sommeren. Da slipper han å spille kvalifisering til flere større turneringer, blant andre US Open i slutten av august og starten av september.
– Det neste målet er å begynne å sanke poeng for å komme meg mot topp 100. Jeg har ikke poeng å forsvare på noen måneder. Jeg har noen uker å komme meg inn i hovedturneringen til US Open. Det er noe å se frem mot. Ellers vil jeg bare spille god tennis, sier Ruud til nettstedet.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Helgø i fyr og flamme

Helgø i fyr og flamme

Malene Helgø vant sin tredje strake turnering – har vunnet de siste 17 kampene på ITF touren.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv