Zverev og Svitolina til topps i Roma | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Zverev og Svitolina til topps i Roma | Tennis-Norge

Zverev og Svitolina til topps i Roma

Alexander Zverev og Elina Svitolina vant siste test for storkanonene før Grand Slam-turneringen Roland Garros.

Kvalifiseringen til Roland Garros starter allerede mandag, mens selve hovedrunden begynner om en uke. Dermed er Roma-turneringen en viktig test for de beste spillerne. Så langt i vår er det Rafael Nadal som har vært desidert best på grusen, men etter to strake finaleseire mot Dominic Thiem slo den unge østerrikeren spanjolen i kvartfinalen.

Thiem ble derimot slått av Novak Djokovic, som til tider har vært helt ut av form i semifinalen. Serberen tok seg til finalen mot tyske Zverev. Djokovic har hatt en dårlig sesong, men har vist gammel klasse i Roma og blir definitivt å regne med i Paris.

I finalen fikk derimot 29-åringen det tøft mot unge Zverev. 20-åringen, som bare er født et år tidligere enn Casper Ruud, tok sin første ATP 1000-turneringsseier i sin første finale. Unggutten spilte svært imponerende og vant i strake sett 6-4, 6-3 over Djokovic.

I kvinneklassen var det Svitolina som stakk av med seieren. 22-åringen fra Ukraina har vært i god form denne sesongen og tok sin fjerde turneringsseier denne sesongen med 4-6, 7-5, 6-1 over Simona Halep fra Romania.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...