Helgø og Durasovic tapte på 17. mai | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Helgø og Durasovic tapte på 17. mai | Tennis-Norge

Helgø og Durasovic tapte på 17. mai

Både Viktor Durasovic og Malene Helgø måtte se seg slått på selveste nasjonaldagen onsdag.

Durasovic møtte Moez Echargui igjen, nummer 623 i verden. 24-åringen fra Tunisia tapte 6-4, 4-6, 5-7 for Durasovic i forrige uke, men har den siste måneden vært i både finale og semifinale i to Futures-turneringer.

Onsdag gikk det ikke like bra for Durasovic. Nordmannen startet bra med 6-3 i det første settet, men tapte de neste settene 1-6, 4-6. Dermed ble det stopp i andre runde for unggutten i Futures-turneringen i Nigeria. I de to forrige ukene har han tatt seg til kvartfinale i Abuja.

Helgø møtte en tøff utfordring. På den andre banehalvdelen sto Valentyna Ivakhnenko, nummer 296 i verden. Den russiske jentas beste plassering i karrieren er en 217.-plass fra 2013. Tidligere i år har 23-åringen gått til topps i en 25.000-dollarsturnering i Santa Margherita Di Pula.

Mot Ivakhnenko ble det tap. Helgø hang med i starten av begge settene, men tapte 2-6, 3-6 og røk ut av turneringen.

I neste uke spiller Durasovic en Futures-turnering i Spania, mens Helgø spiller sammen med Brune Olsen en Grade A-junioturnering i Italia.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...