Durasovic til andre runde i Nigeria | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Durasovic til andre runde i Nigeria | Tennis-Norge

Durasovic til andre runde i Nigeria

Viktor Durasovic er klar for andre runde i en Futures-turnering i Nigeria.

Den norske 20-åringen de to siste ukene røket ut i kvartfinale i Nigeria. Også denne uken får Durasovic et forsøk på å ta seg videre til kvartfinale i Abuja.

Durasovic slo nemlig nigerianske Sylvester Emmanuel tirsdag. 19-åringen fra Nigeria, som satte elleve servess iløpet av kampen, er nummer 1201 i verden og har i de to tidligere ukene ikke kommet lengre enn til andre runde. Oslo-gutten vant 6-3, 3-6, 6-2.

I andre runde får Viktor Durasovic muligheten til å slå Moez Echargui igjen, nummer 623 i verden. 24-åringen fra Tunisia tapte 6-4, 4-6, 5-7 for Durasovic i forrige uke, men har den siste måneden vært i både finale og semifinale i to Futures-turneringer.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...