Helgø videre – Brune Olsen røk ut | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Helgø videre – Brune Olsen røk ut | Tennis-Norge

Helgø videre – Brune Olsen røk ut

Malene Helgø vant i Sverige.

Malene Helgø tok seg videre til andre runde i 25.000-dollarsturneringen i Båstad, mens Astrid Wanja Brune Olsen røk ut.

Både Helgø og Brune Olsen imponerte i søndagens kvalifiseringsfinale, kanskje spesielt sistnevnte med seier over Anastasia Pribylova, nummer 458 i verden. Helgø vant kvalifiseringsfinalen over Ana Vrljic, nummer 481 i verden, etter ett sett.

I første runde mandag møtte Helgø kvalifiseringsspilleren Marina Yudanov, en urangert svenske på 27 år. Furuset-spilleren hadde få problemer med å vinne 6-3, 6-4 og tok seg videre til andre runde i Sverige.

Brune Olsen møtte langt tøffere utfordring i Georgia Brescia. 21-åringen er fjerdeseedet i turneringen og nummer 245 i verden. I april gikk den italienske jenta til topps i sin første 25.000-dollarsturnering. Det ble en jevn kamp som Brune Olsen hang godt med i, men slet litt på egen serve. Det ble avgjørende og Furuset-spilleren tapte 3-6, 4-6.

I andre runde møter Helgø vinneren i oppgjøret mellom Valentyna Ivakhnenko, nummer 296 i verden, og Vanda Lukacs, nummer 387 i verden.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...