Federer dropper French Open | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Federer dropper French Open | Tennis-Norge

Federer dropper French Open

Den sveitsiske tennisstjernen Roger Federer blir ikke å se på banen i en eneste gruskamp denne sesongen.

Australian Open-vinneren imponerte stort i begynnelsen av denne sesongen. Federer tok sin første Grand Slam-tittel siden 2012 med seier over Rafael Nadal i finalen i Australia. Sveitseren vant også ATP 1000-turneringene i Indian Wells og Miami.

Under Miami Open annonserte Federer at han ikke ville spille noen av grusturneringene før Roland Garros. Mandag kom beskjeden om at 35-åringen heller ikke blir å se i Grand Slam-turneringen i Frankrike.

– Dessverre har jeg bestemt meg for ikke å spille Roland Garros. Jeg har jobbet hardt både på og utenfor banen de siste månedene, men ettersom jeg har lyst å spille på toppnivå i mange år til, føler jeg det er best å droppe grussesongen for å være best mulig forberedt til gress- og hard court-sesongene, sier Federer i en pressemelding.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...