Eikeri videre i strake sett i USA | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Eikeri videre i strake sett i USA | Tennis-Norge

Eikeri videre i strake sett i USA

Ulrikke Eikeri vant igjen. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Ulrikke Eikeri tok seg greit videre til andre runde i en 25.000-dollarsturnering i Florida onsdag.

Den norske 24-åringen skulle egentlig møte Alexandra Sanford, et ungt amerikansk talent, men hun måtte trekke seg og inn kom lucky loser Lindsay Lee-Waters.

Også den nye motstanderen er fra USA og er nok for mange et kjent navn. Lee-Waters er hele 39 år gammel og var tilbake i 1996 nummer 43 i verden. Veteranen spilte ikke single fra 2012 til 2015, men gjorde comeback i 2016 og har spilt seg opp til en 1003.-plass.

Med så mye tennis i seg var det naturlig at Lee-Waters ga Eikeri kamp, men den norske jenta fikk kontroll etter å ha sikret seg det første settet 7-5 etter å ha ligget under 0-3. Det andre settet endte med 6-3-seier for Eikeri.

I andre runde torsdag møter Eikeri amerikanske Usue Maltane Arconada. 18-åringen fra USA er åttendeseedet og nummer 249 i verden, noe som er karrierens beste plassering. Eikeri og Arconda møttes i april i finalen i 25.000-dollarsturneringen i Pelham, der Eikeri vant i strake sett.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...