Durasovic ute av turneringen i Nigeria | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Durasovic ute av turneringen i Nigeria | Tennis-Norge

Durasovic ute av turneringen i Nigeria

Viktor Durasovic røk for andre uke på rad i kvartfinalen i Futures-turneringen i Nigeria torsdag.

Durasovic tok en sterk seier onsdag over Moez Echargui. 4-åringen er nummer 683 i verden. I forrige uke tok han seg helt til semifinalen i Futures-turneringen i Nigeria og uken før var han i finalen i Egypt.

Også torsdag i kvartfinalen ventet en tøff utfordring for Durasovic i Pedja Krstin. Serberen er nummer 346 i verden og har vært oppe på 159.-plass i 2016, blant annet fordi han vant en Challenger-turnering i San Luis i 2016.

Det ble en jevn kamp torsdag. Duoen fulgte hverandre tett i det første settet, men på 4-4 brøt Krstin og sikret seg settseier 6-4. Det andre settet ble like jevnt og gikk helt til tiebreak. Der vant serberen 7-5 og gikk videre til semifinale.

Durasovic hadde en breakmulighet gjennom kampen, men satte hele 11 serveess. Nordmannen hadde fire breakballer i mot, kun en gang ble han brutt.

Senere torsdag spiller Durasovic semifinale i double sammen med Alessandro Bega, mens i neste uke venter en ny turnering i nigerianske Abuja.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...