Durasovic til kvartfinale i Nigeria | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Durasovic til kvartfinale i Nigeria | Tennis-Norge

Durasovic til kvartfinale i Nigeria

Viktor Durasovic tok seg til kvartfinale i Futures-turneringen i Nigeria etter seier i tre sett onsdag.

Den norske unggutten tok en relativt enkel seier i første runde over kvalifiseringsspilleren Alex Canter fra Storbritannia.

20-åringen fra Oslo møtte en tøffere motstand i Moez Echargui fra Tunisia i andre runde onsdag. 24-åringen er nummer 683 i verden. I forrige uke tok han seg helt til semifinalen i Futures-turneringen i Nigeria og uken før var han i finalen i Egypt.

Det ble en jevn kamp. Durasovic fikk en dårlig start og tapte det første settet 4-6. I det andre settet slo tennisspilleren tilbake og vant 6-4. I det tredje settet fulgte duoen hverandre lenge, men på 6-5 fikk Durasovic et avgjørende brudd og gikk opp i 7-5.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...