Durasovic videre i strake sett i Nigeria | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Durasovic videre i strake sett i Nigeria | Tennis-Norge

Durasovic videre i strake sett i Nigeria

Viktor Durasovic tok seg videre til andre runde i Futures-turneringen i Nigeria etter en jevn kamp.

Den norske 20-åringen tok seg til kvartfinale i en Futures-turnering i Nigeria. Denne uken er den en ny turnering i Abuja. I den første runden møtte nordmannen kvalifiseringsspilleren Alex Canter, nummer 1426 i verden. Britens beste plassering er en 1413.-plass fra mars i år.

Det ble en jevn kamp på hard courten for Durasovic. Ingen klarte å bryte i det første settet, og det gikk til tiebreak. Der var Oslo-gutten best og vant 7-2. I det andre settet brøt Durasovic tidlig, men Canter brøt tilbake. På 5-4 brøt 20-åringen igjen og vant dermed kampen med 6-4 i sett nummer to.

I andre runde møter Durasovic tunisiske Moez Echargui, nummer 792 i verden. 24-åringen tok seg til semifinalen i Nigeria i forrige uke.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...