Stokke tapte semifinalen i Spania | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Stokke tapte semifinalen i Spania | Tennis-Norge

Stokke tapte semifinalen i Spania

Melanie Stokke spilte jevnt mot Olga Saez Larra, nummer 272 i verden, i to sett, men tapte begge og røk ut i semifinalen i Lleida.

Den norske 20-åringen spilte karrierens tredje semifinale på 25.000-dollarsnivå, noe som var imponerende med tanke på en svak sesongstart resultatmessig med andre runde som beste resultat.

Motstanderen på 24 år fra Spania hadde spilt mot Stokke fire ganger tidligere, der Saez Larra hadde stukket av med seieren tre av gangene, men den norske jenta vant den seneste kampen sensommeren 2016.

Og det ble en jevn kamp. I det første settet brøt begge hverandre på den motsattes server. Deretter klarte begge å holde egne server, men så brøt Saez Larra, og det var nok til å sikre det første settet med 6-4. I det andre settet begynte Stokke bra og brøt til 3-1. Den norske jenta hadde muligheten til breake til 4-1, men i stedet reddet Saez Larra seg inn og snudde kampen med 6-3 i det andre settet.

Dermed ble det med semifinale for Stokke, men framgang likevel. I neste uke spiller Stokke en 25.000-dollarsturnering i Roma, men så er det hjem til Norge.

– Jeg har eksamen i mai, så jeg spiller denne turneringen og neste uke, sa Stokke til Tennis-Norge torsdag.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...