NM i tennis har fått ny hovedsponsor | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

NM i tennis har fått ny hovedsponsor | Tennis-Norge

NM i tennis har fått ny hovedsponsor

Eiendomsselskapet Realkapital Investor har skrevet under en avtale med Norges Tennisforbund om å sponse NM i tennis i Frognerparken.

Firmaet skal sponse norgesmesterskapet i 2017, 2018 og 2019. Det betyr blant annet at mesterskapet skifter navn til Realkapital NM i tennis.

– NM i Frognerparken er norsk tennis sitt store utstillingsvindu, der du vil kunne så folk som kjemper i verdenstoppen, samtidig som vi har yngre utøvere som vi håper skal gjøre det samme i fremtiden. NTF er veldig glade for å ha Realkapital på laget som navne- og hovedsponsor, sier markedssjef i Norges Tennisforbund Håkon Bjercke.

Mesterskapet arrangeres fra 4. til 18. august og starter med seniorklassene. NRK har kjøpt rettighetene og skal vise semifinalene og finalen, som foregår 11. og 12. august.

– vi ser frem til ett spennende samarbeid med NTF og Realkapital NM i Tennis  Frognerparken. Tennis er en fantastisk idrett både som hverdagsaktivitet, breddeidrett og toppidrett for alle aldre og vi ser frem til å være tett på arrangementet i Frognerparken sammen med våre kunder og partnere, sier Anders Brustad-Nilsen, CEO i Realkapital Investor.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...