Stokke med sterk seier over tidligere toppspiller | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Stokke med sterk seier over tidligere toppspiller | Tennis-Norge

Stokke med sterk seier over tidligere toppspiller

Stokke vant i Spania. Foto: Tobias Fröhlich.

Melanie Stokke tok en sterk seier mot en tidligere topp 50-spiller og gikk videre til kvartfinale i Spania.

Stokke spiller en 25.000-dollarsturnering i Lleida og møtte Maria-Theresa Torro-Flor onsdag. Den spanske jenta var i 2014 nummer 47 i verden. 25-åringen er for øyeblikket nummer 334 i verden, men har vunnet tre 15.000-dollarsturneringer i år.

– Jeg var veldig glad for at jeg klarte å slå henne en gang til fordi hun spiller tøft. Seier føles alltid bra, spesielt når man har ligget under og klarer så å snu kampen og fortsetter å ha troen på at man kan vinne! Hun har også gjort bra resultater i det siste, dette var en god seier, sier Stokke til Tennis-Norge.

Stokke og Torro-Flor har møttes en gang tidligere. Da vant den norske jenta 6-4, 6-4. Onsdag gikk det til tre sett, men det var jenta fra Norge som stakk av med seieren til slutt og kunne juble etter to timer og 45 minutter med tennis.

Den norske 20-åringen havnet under 1-3 i det første settet, men utlignet og sikret tiebreak. Der var Stokke best og vant 7-2. I det andre settet fikk Nordstrand-spilleren det tøft, og Torro-Flor stakk av med seieren 6-3. I det avgjørende settet tok den spanske motstanderen ledelsen 2-0, men derfra og inne handlet det om Stokke. Talentet fra Norge tok de neste seks gamene og vant 6-2 i sett nummer tre.

Dermed virker Stokke å ha funnet litt flyten igjen etter en tøff start på sesongen. Dette er første gang i år hun tar seg til en kvartfinale. Tirsdag slo hun Claudia Hoste Ferrer hele 6-1, 6-0 i den første runden av turneringen.

I torsdagens kvartfinalen venter trolig enda tøffere motstand. Da møter Stokke førsteseedede Jil Belen Teichmann. Den sveitsiske 19-åringen er nummer 174 i verden, noe som også er hennes beste plassering gjennom karrieren, mye takket være en seier i en 25.000-dollarsturnering like etter påske.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...