Nadal tok sin andre tittel på to uker | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Nadal tok sin andre tittel på to uker | Tennis-Norge

Nadal tok sin andre tittel på to uker

Rafael Nadal vant i Barcelona. Creative Commons.

Rafael Nadal fortsetter det gode spillet og vant ATP 500-turneringen på grusen i Barcelona søndag.

Mye ligger til rette for at Nadal kan bli den store grusspilleren denne sesongen. Spanjolen spilte i starten av sesongen imponerende bra på hard court, og spillet har han tatt med seg inn på favorittunderlaget, den røde grusen.

I forrige uke vant Nadal årets første store grusturnering, ATP 1000-turneringen i Monte Carlo. Denne uken sto ATP 500-turneringen i hans eget hjemland, Spania, for tur, og 30-åringen fulgte opp bragden fra Monaco.

Motstandermessig hadde Nadal en enkel vei til finalen. Sett ut fra rangering var Kevin Anderson, nummer 66 i verden, det høyest rangerte motstanderen. I finalen ventet derimot Dominic Thiem, nummer ni i verden.

Nadal hadde likevel ikke store problemer med å vinne over den unge østerrikeren. Gruskongen spilte jevnt med Thiem i det første settet, men vant 6-4. I det andre settet var den spanske tennisstjerna overlegen og vant hele 6-1.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...