Ruud opp mot ny toppspiller | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Ruud opp mot ny toppspiller | Tennis-Norge

Ruud opp mot ny toppspiller

Casper Ruud har fått wild card. Foto: Espen Hildrup.

Casper Ruud møter den rutinerte tyskeren Philipp Kohlschreiber i første runde av ATP 250-turneringen i München.

Den norske 18-åringen har fått wild card til hovedturneringen i München og kommer rett fra tre seire, to i kvalifiseringen og en i hovedrunden, i ATP 500-turneringen i Barcelona.

I Spania røk Ruud ut for nummer 19 i verden, Albert Ramos-Vinolas, i strake sett etter å ha settball i det første settet. Også Kohlschrebier er godt rangert. 33-åringen er nummer 31 i verden og var for en uke siden i finalen i ATP 250-turneringen i Marrakech. Der slo tyskeren blant annet landsmannen Jan-Lennard Struff, som nordmannen tapte for i Monte Carlo.

Kohlschrebier har sin beste rangering i karrieren som nummer 16 i verden i 2012, men den rutinerte tennisspilleren har endt året topp 100 i verden 13 år på rad og har 50 hovedrunder i Grand Slam-turneringer bak seg. Tyskeren er også regjerende tittelforsvarer i turneringen i München.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...