Stokke røk ut i Italia | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Stokke røk ut i Italia | Tennis-Norge

Stokke røk ut i Italia

Melanie Stokke tapte en jevn kamp i andre runde i 25.000-dollarsturneringen i Santa Margherita Di Pula.

Tessah Andrianjafitrimo, nummer 271 i verden, var motstander. 18-åringen kommer rett fra turneringsseier i en 15.000-dollarsturnering i Hammamet. I 2016 fikk talentet wild card til hovedrunden i Roland Garros etter å ha vunnet en 25.000-dollarsturnering i Lagos på tampen av 2015.

Stokke virket ut til å henge godt med mot Andrianjafitrimo. I det første settet fikk Oslo-jenta et brudd mot seg, men klarte å bryte tilbake, før den franske jenta slo tilbake umiddelbart. 18-åringen fra Frankrike dro det første settet i land med 6-4. I det andre settet brøt talentet Stokke med en gang, og det var nok til å vinne settet 6-4.

I neste uke spiller Stokke en 25.000-dollarsturnering i spanske Lleida. 20-åringen er direkte kvalifisert for hovedrunden.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...