Furuset-spiller i semifinale i 15.000-dollarsturnering | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Furuset-spiller i semifinale i 15.000-dollarsturnering | Tennis-Norge

Furuset-spiller i semifinale i 15.000-dollarsturnering

Patcharin Cheapchandej var i semifinale i NM i sommer. Nå er hun i semifinale i en 15.000-dollarsturnering.

Cheapchandej deltok i NM i Frognerparken i sommer og representerer Furuset i Norge. 23-åringen har både norsk og thailandsk pass, og spiller foreløpig for Thailand, selvom hun i august fortalte til Tennis-Norge at hun hadde planer om å spille for Norge.

Nå gjør hun suksess i en 15.000-dollarsturnering i Hua Hin. Cheapchandej har ikke spilt en internasjonal turnering siden november, men i sin første turnering på nesten et halvt år er hun virkelig i ferd med å gjøre det store.

For første gang i karrieren har den norske-thailandske jenta tatt seg til en semifinale på internasjonalt nivå, og det har Cheapchandej gjort på imponerende vis. Furuset-spilleren har ikke tapt et eneste sett og har vunnet fem kamper på rad, ettersom hun måtte i gjennom kvalifisering for å nå hovedrunden.

I hovedrunden har Cheapchandej blant annet slått femteseedede Karman Kur Thandi, nummer 543 i verden, fra India. Selv er jenta fra Romerike nummer 982 i verden. I fredagens semifinale spiller hun mot thailandske Nudnida Luangnam, nummer 674 i verden, men 30-åringen har en 195.-plass fra 2013 som sin beste plassering i karrieren.

Cheapchandej har derimot vunnet to av to kamper mot Luangnam tidligere i karrieren. Oppgjørene gikk i 2015 og 2016, og begge gikk til tre sett, der semifinalisten fra NM trakk det lengste strået i sett nummer tre ved begge anledningene.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...