Stokke til andre runde i Italia | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Stokke til andre runde i Italia | Tennis-Norge

Stokke til andre runde i Italia

Stokke vant i Italia. Foto: Tobias Fröhlich.

Melanie Stokke vant en jevn kamp i første runde i 25.000-dollarsturneringen i Santa Margherita Di Pula.

Den norske 20-åringen møtte Marie Temin i første runde i Italia. 24-åringen måtte kvalifisere seg for å nå hovedrunden. Jenta fra Frankrike, som er nummer 868 i verden, slo Mihaela Ghoica og Aleksandrina Naydenova i kvalifiseringen.

I oppgjøret mot Stokke var det den norske jenta som kom best i gang. Oslo-jenta vant det første settet 6-3 etter å hatt føringen resultatmessig gjennom hele settet. Også i det andre settet fikk Stokke et tidlig brudd, men Temin kjempet seg tilbake og sikret tiebreak. Der var den franske jenta knepent best og vant 7-3.

Dermed ble det et avgjørende tredje sett. Stokke havnet under 0-2 og 1-3, men hentet seg inn igjen og kjempet seg foran Temin. Nordstrand-spilleren avgjorde kampen med 7-5 i det siste settet etter spill i to timer og 53 minutter.

I neste runde venter nok en fransk jente, Tessah Andrianjafitrimo, nummer 271 i verden. 18-åringen kommer rett fra turneringsseier i en 15.000-dollarsturnering i Hammamet. I 2016 fikk talentet wild card til hovedrunden i Roland Garros etter å ha vunnet en 25.000-dollarsturnering i Lagos på tampen av 2015.  I august 2016 gikk hun til topps i en 10.000-dollarsturnering i Vinkovci.

Andrea Raaholt røk for øvrig ut i kvalifiseringen til turneringen.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...