Ruud favoritt i første runde i Barcelona | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Ruud favoritt i første runde i Barcelona | Tennis-Norge

Ruud favoritt i første runde i Barcelona

Casper Ruud møter moldover. Foto: Espen Hildrup.

SPONSET INNHOLD: Casper Ruud møter en moldovsk 27-åring i første runde av ATP 500-turneringen i Barcelona.

TROR DU RUUD GÅR VIDERE? SETT PENGER PÅ NORDMANNEN HOS BETSSON!

Den norske 18-åringen imponerte stort i kvalifiseringen til grusturneringen i Katalonia og spilte nærmest en prikkfri kamp i kvalifiseringsfinalen mot tyske Daniel Masur.

I første runde har unggutten blitt trukket mot Radu Albot. 27-åringen er nummer 81 i verden, noe som også er hans beste plassering i karrieren. Noe av grunnen til han nylig satte karrierebeste var at moldoveren gikk gjennom kvalifiseringen i både Indian Wells og Miami Open. Det sikret Albot viktige poeng.

Dårlig form
Siden juli har derimot Albot ikke vunnet mer enn to kamper på rad en eneste gang, men hadde en meget sterk periode fra mai til juli. Da vant tennisspilleren hele tre Challenger-turneringer, blant annet en turnering i Furth på grus.

TROR DU RUUD GÅR VIDERE? SETT PENGER PÅ NORDMANNEN HOS BETSSON!

Da Ruud sjokkerte tennisverden med å ta seg til semifinale i ATP 500-turneringen i Rio de Janeiro i januar slo nordmannen to spillere rangert på 80-tallet i verden. Mye kan tale for at Ruud har gode muligheter til å hamle opp med Albot også.

Denne konklusjonen er det mulig å trekke ut fra Ruuds tidligere resultater etter gjennombruddet. Snarøya-gutter er glad i å møte spillere som er i dårlig form uavhengig av nordmennens egen tilstand disse dagene. Da virker det ofte ut som norgesmesteren har den nødvendige selvtilliten på plass til å vinne og rundspille motstanderen.

Favoritt
Også oddsselskapene har gjort denne vurderingen. Hos Betsson er Ruud storfavoritt til å vinne oppgjøret. For øyeblikket får du igjen 1,50 ganger innsatsen om du setter pengene dine på Ruud. Albot har en odds på 2,50.

Oppgjøret mot Albot er kamp nummer tre fra klokken 12.30. Kampene før på banen er doublekamper, og dermed er det antatt at Ruud spiller mellom klokken 15.00 og 16.00.

TROR DU RUUD GÅR VIDERE? SETT PENGER PÅ NORDMANNEN HOS BETSSON!

 

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...