Nadal tok sin tiende tittel i Monte Carlo | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Nadal tok sin tiende tittel i Monte Carlo | Tennis-Norge

Nadal tok sin tiende tittel i Monte Carlo

Rafael Nadal startet grussesongen på best mulig måte og vant ATP 1000-turneringen i Monaco.

Spanjolen seiler dermed opp som en het kandidat til å gjøre det best gjennom hele grussesongen. Nadal imponerte de fleste med spillet i starten av sesongen på hard court og formen har han tatt med seg inn på grusen.

Nadal er på 2000-tallet blitt sett på som den ubestridte gruskongen. 30-åringen har en rekke titler på det røde underlaget. Tittelen i ATP 1000-turneringen i Monte Carlo var hans tiende der. På Grand Slam-turneringen Roland Garros vant han turneringen alle årene mellom 2005 og 2014, utenom i 2009.

De siste årene har derimot ikke vært helt seg selv, men nå ser Nadal ut til å ha funnet tilbake til gamle takter. Det har hele sesongen så langt vist. Søndag slo han landsmannen Albert Ramos-Vinolas, som var i sin første ATP 1000-finale, 6-1, 6-3.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...