Eikeri klar for kvartfinale i USA | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Eikeri klar for kvartfinale i USA | Tennis-Norge

Eikeri klar for kvartfinale i USA

Ulrikke Eikeri videre i USA. Foto: Odd-Sølve I. Grannes

Ulrikke Eikeri spilte en ny imponerende kamp i USA i comebacket etter ankelbruddet onsdag.

Den norske 24-åringen har egentlig fortsatt akkurat der hun slapp før skaden. Da gjorde hun flere gode kamper og var i god form. Onsdag viste Eikeri nok en gang at hun fortsatt har et høyt nivå inne.

Også i sin første kamp, i forrige uke mot topp 200-spilleren Barbara Haas spilte Eikeri bra, men tapte knepent etter tre sett. Tirsdag slo Oslo-jenta den tidligere topp 100-spilleren og førsteseedede Michelle Larcher De Brito.

Onsdag var det duket for andre runde i 25.000-dollarsturneringen i Pelham. Denne gangen sto Dia Evtimova på den andre banehalvdelen. Den bulgarske jenta er nummer 478 i verden, men har vært oppe på 145.-plass i verden i 2011. Mot Eikeri var 29-åringen sjanseløs og ble slått 6-3, 6-0.

I torsdagens kvartfinale venter Jaqueline Adina Cristian, nummer 331 i verden. Den nåværende rankingen er den høyeste rankingen rumeneren noensinne har hatt. I 2016 vant 18-åringen fem 10.000-dollarsturneringer.

Dermed har Eikeri en god mulighet til å ta seg videre til semifinale i en 25.000-dollarsturnering for første gang siden desember i 2015.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...