Eskeland, Reistad, Høyeraal og Myhre vant NM | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Eskeland, Reistad, Høyeraal og Myhre vant NM | Tennis-Norge

Eskeland, Reistad, Høyeraal og Myhre vant NM

Jacob Eskeland ble NM-vinner. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Jakob Eskeland og Helena Reistad gikk til topps under NM for U19-spillerne gutter og jenter tirsdag.

NM for U16- og U19-spillerne har pågått siden forrige uke. Tirsdag var det duket for finaler for både jenter og gutter i begge klassene, og det ble blant annet en seier til vertsklubben Stavanger.

I U19-klassen for gutter gjorde Aarthun Sulen fra Stavanger og Jakob Eskeland opp om tittelen i finalen. Sulen hadde ikke tapt et eneste sett før finalen, mens Eskeland tapte et sett i semifinalen for Lukas Hellum-Lilleengen.

Likevel var nok Eskeland knepen favoritt. 18-åringen kom rett fra seier i Norgescupen i Bergen og hadde få problemer med å slå hjemmefavoritten Sulen. Eskeland sikret seg NM-tittelen med 6-3, 6-4.

I U19-klassen for jentene var det Helena Reistad som stakk av med seieren. 16-åringen, som blir 17 år i juli, imponerte med seier over andreseedede Victoria Schnell Jacobsen i semifinalen. I finalen ble det seier over førsteseedede Elinor Storkaas med 6-3, 4-6, 6-3.

I U16-klassen stakk Herman H. Høyeraal av med gullet etter seier over Leyton Rivera med 6-7 (7-9), 7-5, 6-3. I jenteklassen vant Stavanger-spilleren Anna Sedberg Myhre 6-1, 6-7 (3-7), 6-3) over Lilly Elida Håseth.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...