De norske tennistalentene drømmer om å spille mot Ruud | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

De norske tennistalentene drømmer om å spille mot Ruud | Tennis-Norge

De norske tennistalentene drømmer om å spille mot Ruud

Norsk tennis er på vei framover og landets unge tennisspillere blir inspirert av det stjerneskuddet Casper Ruud presterer for tiden.

Samtidig med Norges Davis Cup-kamp mot Danmark og fram til tirsdag har det blitt spilt landsturneringen (U12), NM U16 og NM U19 i tennishallen i Stavanger.

Her har unge lovende fra hele landet samlet seg for å konkurrere i tennis, treffe nye og gamle venner, og få inspirasjon fra de norske idolene på landslaget. To av de håpefulle tennisspillerne, Simon Braathu fra Golia Tennisklubb og Rolv Erik Hellund Ryssdal fra Holmenkollen Tennisklubb, som spiller turneringen har virkelig fått dyrket tennisinteressen.

 

– Jeg har sett Casper Ruud spille både fredag, lørdag og søndag. Jeg synes det var veldig gøy og interessant å se på, og jeg lærer mye av å se på, sier Rolv til Tennis-Norge.

Guttene spiller begge i U16 NM, hvor Rolv senere i dag skal spille double-kvartfinale. De har klare ambisjoner for fremtiden.

– Ambisjonene er å komme på et bra college og spille collegetennis, og senere prøve seg på profesjonelt nivå. Sjansene er tilstede dersom man jobber hardt, trener mye og viser til gode resultater. Om to til tre år er det muligheter for å spille senior-NM, og da vil vi møte Casper Ruud, sier guttene.

I tennishallen har det vært stor aktivitet og god stemning. Tennisinteressen for både NM og Davis Cup er virkelig tilstede, og guttene skryter av tennisarrangementet.

– Tidsskjemaet har kanskje vært litt tett, men det har vært et veldig bra arrangement. Det har vært veldig gøy å bli bedre kjent med andre spillere og få seg venner fra de andre tennisklubbene. Samtidig er det veldig kult med Davis Cup i hallen ved siden av, sier Simon til Tennis-Norge.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...