Den danske eneren skyver presset over på Norge | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Den danske eneren skyver presset over på Norge | Tennis-Norge

Den danske eneren skyver presset over på Norge

Selv om Danmark leder 2-1 over Norge etter tre kamper i Davis Cup-oppgjøret, mener danskens beste spiller at Norge fortsatt er favoritter.

Frederik Løchte Nielsen spilte en glimrende double, selv om han ifølge seg selv var langt fra å være på sitt beste. Fredag vant 33-åringen også sin singlekamp, og dermed har Danmark føringen foran de to siste kampene.

Da er det Ruuds oppgave å stoppe Løchte Nielsen. Med seier over Nielsen må Viktor Durasovic følge opp med å vinne over danskens toer, Søren Hess-Olesen. Blir det to seire er Norge videre til opprykkskamp mot Sør-Afrika. Danskens store stjerne, som har vunnet double i Wimbledon, er klar på at Norge fortsatt er favoritter.

– Hvis du tar kamp for kamp kan man si at det er forventet at Norge skal vinne begge kampene. Vi har spilt godt, så vi har en mulighet. Vi slått bedre spillere tidligere, men også tapt for dårligere spillere, så man vet ikke hva som skjer, sier Nielsen til Tennis-Norges utsendte reporter i Stavanger, Jens Førsvoll.

Løchte Nielsen, som hevder han manglet energi og var seig under lørdagens double, tror de vet hva som skal til for å vinne en av søndagens kamper.

– Vi tar med oss erfaringene fra fredag. Hva vi gjorde bra og dårlig da, hva vi skal ha fokus på i de neste kampene. I tillegg har vi sett nordmennene spille nå i to dager og vet mer om dem. Det handler litt om dagsform også, sier Nielsen.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...