Durasovic tapte thriller i Davis Cup: – Ikke min beste dag på jobben | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Durasovic tapte thriller i Davis Cup: – Ikke min beste dag på jobben | Tennis-Norge

Durasovic tapte thriller i Davis Cup: – Ikke min beste dag på jobben

Danmark utlignet til 1-1 etter to kamper i Davis Cup da Frederik Løchte Nielsen slo Viktor Durasovic.

Den norske 20-åringen må trolig vinne en av sine singlekamper skal Norge ta seg videre til den avgjørende opprykkskampen i andre divisjon i Davis Cup. Ruud gjorde jobben sin tidligere på dagen, men Durasovic fikk det for tøft mot Danmarks ener, Løchte Nielsen, nummer 513 i verden.

– Jeg startet litt dårlig, men synes ikke jeg gjorde noe spesielt etter det. Jeg klarte å holde det breaket i sett nummer to, men altså, midt i det fjerde settet fikk jeg bedre spill igjen. Jeg spilte dårlig stort sett hele kampen, men det var vanskelig da, sier en skuffet Durasovic til Tennis-Norges reporter i Stavanger, Jens Førsvoll..

Durasovic begynte kampen svakt, men spilte seg inn og opp utover i kampen. I det første settet tapte nordmannen hele 2-6, men i sett nummer to var han tilbake på topp. Da var det Oslo-gutten som vant 6-3. I det tredje settet var Nielsen best igjen. Da vant dansken igjen 6-2.

Dermed måtte Durasovic vinne sett nummer fire, og det ble en jevn affære. Duoen spilte jevnt og brøt hverandre innledningsvis i settet. Durasovic hadde flere breakmuligheter på slutten av settet, men Nielsen reddet seg inn hver gang og til slutt ble det tiebreak. Der ledet Durasovic lenge, men på slutten spiste den rutinerte dansken inn forspranget og skaffet seg to matchballer. På forsøk nummer to avgjorde han kampen med 9-7 i tiebreaket.

Durasovic har i det siste vist bedre form med semifinale og finale i to Futures-turneringer i Bahrain. Kampen i dag var bare et arbeidsuhell.

– Jeg har spilte bedre i det siste enn hva jeg har gjort i en periode før det. Det er helt klart blitt bedre, men i dag var bare en dårlig dag på jobben, sier Durasovic.

Lørdag spiller Durasovic og Ruud trolig double mot Løchte Nielsen, tidligere Wimbledon-vinner i double, og Thomas Kromann, altså en særdeles vanskelig utfordring. Danmark er favoritter, og det betyr at Durasovic og Ruud må slå henholdsvis Hess-Olesen og Løchte Nielsen på søndag.

– Norge kan vinne kampen, helt klart, men double blir sikkert vanskelig siden Frederik Nielsen spiller. Han er god, og Kromann er heller ikke så verst, sier Durasovic.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...