NRK sender fra tennis-NM direkte | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

NRK sender fra tennis-NM direkte | Tennis-Norge

NRK sender fra tennis-NM direkte

NRK har sikret seg rettighetene til å vise semifinalene og finalene i tennis-NM i Frognerparken i august.

I mars ble det kjent at Eurosport ikke ønsket å bruke opsjonen på å kunne vise tennis-NM i 2017 også. Kostnadene i forhold til hva de fikk tilbake var for store. Dermed har Norges Tennisforbund vært på jakt etter en ny avtale, og nå har de lyktes. NRK viser semifinalene og finalen direkte.

– NRK er kjempefornøyde med at vi skal sende fra NM i tennis. NM er et mangfold av både bredde og topp, og et kjempefint idrettsarrangement å formidle, sier redaksjonssjef i NRK, Håkon Grønbech, i en pressemelding.

Tennisforbundet er selvsagt fornøyd med at mesterskapet som går fra 4. til 18. august med seniorklassene først, der semifinalene og finalene spilles 11. og 12 august nok en gang går på TV.

– Vi er veldig glade for at vi har NRK på laget når det gjelder tennisens «Holmenkolldager» i Frognerparken. Det viser at entusiasmen rundt norsk tennis øker i omfang og får et større publikum når både bredde og topp på både dame- og herresiden får denne typen oppmerksomhet. Vi vil selvfølgelig aller helst at folk kommer til parken og ser kampene, men TV-dekningen gir alle de som ikke har anledning til å komme en mulighet til å se kampene likevel, sier markedssjef i Norges Tennisforbund Håkon Bjercke.

Interessen for å vise norsk tennis kan dermed betegnes som stor. TV 2 sender denne helgen Davis Cup, mens Eurosport viser alle Grand Slam-turneringene. Nå har altså NRK også kommet på banen.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...