Eikeri tapte i comebacket – nær sensasjon | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Eikeri tapte i comebacket – nær sensasjon | Tennis-Norge

Eikeri tapte i comebacket – nær sensasjon

Ulrikke Eikeri gjorde comeback.. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Ulrikke Eikeri møtte meget sterk motstand i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Jackson og var svært nære ved å klare det store i comebacket.

Den norske 24-åringen har vært skadet siden januar etter å ha brukket ankelen på matchball i en turnering. Nå er hun tilbake i spill igjen og spiller to turneringer i USA før Fed Cup med Norge i midten av april.

Eikeri fikk ikke akkurat en lett oppgave i sin første kamp. På den andre banehalvdelen sto Barbara Haas, nummer 183 i verden. Østerrikeren har vært så høyt oppe som på 134.-plass i verden og kvalifiserte seg for US Opens hovedrunde i fjor. I 2016 vant hun to 25.000-dollarsturneringer.

I sin første kamp etter skaden ga Eikeri sin sterke motstander hard kamp. Oslo-jenta tapte det første settet 3-6, men slo tilbake i med 6-4 i sett nummer to. I det tredje settet svingte det. Eikeri ledet 2-0, for så å havne under 2-4 og ta forspranget igjen til 5-4. Likevel tapte hun kampen med 5-7 i det siste settet.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...