Tennisforbundet med storsatsning på teknologi | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Tennisforbundet med storsatsning på teknologi | Tennis-Norge

Tennisforbundet med storsatsning på teknologi

Norges Tennisforbund (NTF) har lansert denne helga en egen teknikkapp og teknologibane. Det nye teknologisatsningen har fått slagordet «Hvorfor ikke trene som Casper Ruud?». 

Appen, NTF Technique App, er opprinnelig utviklet i Australia, men har blitt videreutviklet av Norges Tennisforbund. Satsningen er en videoapp der man kan studere både seg selv og andre spilleres utvikling.

– Nå har vi utviklet et konsept som muliggjør bruk av video for spillere og trenere på alle nivåer i norske klubber, sier sportssjef i NTF, Øivind Sørvald.

Den nye teknologibanen ligger på Oslo Tennisarena og ble åpnet under helgens Coachs Conferance. Teknologibanen har avanserte videoløsninger.

– Teknologi og digitalisering er på full fart inn i idretten, akkurat som i næringslivet og i våre private liv. Landslagsspillerne har trent slik i flere år og nå tilgjengeliggjør vi teknologien og viser hvordan alle i norsk tennis kan og bør trene med fokus på teknikk og kvalitet. Norges Tennisforbund (NTF) ser på dette som en naturlig utvikling og samtidig en mulighet til å utvikle tennissporten og gjøre den mer attraktiv, spennende og faktisk også underholdene, sier generalsekretær Alexander Kjær.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...