Håseth: – Dekket er slik vi liker det | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Håseth: – Dekket er slik vi liker det | Tennis-Norge

Håseth: – Dekket er slik vi liker det

Anders Håseth lagkaptein for Norge i Davis Cup. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Norges lagkaptein i Davis Cup, Anders Håseth, sier at det norske laget liker banedekket i Stavanger.

Kampen mot Danmark, som spilles fredag til søndag denne helga, spilles i Forum Expo i Stavanger. Dette er vanligvis et konferansessenter og aldri tidligere har det blitt spilt tennis der.

Banedekket som brukes er flydd inn fra Tyskland for anledningen, og Håseth var spent på hvordan dekket var. Etter et par treninger kan lagkapteinen fortelle at de norske spillerne likte det de fikk prøve.

– Til å være hard court er det i den tregere enden av skalaen. Når det er innendørs så vil det jo være vanskelig å få det altfor tregt, men det er et slik type dekke innendørs som dette som passer våre gutter best, sier Håseth til Tennis-Norge.

De siste årene har Norge spilt sine hjemmekamper i Davis Cup i Oslo-område, og selv om alle spillerne på laget kommer fra Oslo og området rundt har Håseth ingenting i mot å spille i Stavanger.

–Oslo Tennisarena har sin sjarm, og det er der spillerne har vokst opp. Det er annerledes å være her, men det ser bra, og det blir spennende å se når alt rundt er helt klart, sier Håseth.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...