Federer slo Nadal igjen – vant i Miami | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Federer slo Nadal igjen – vant i Miami | Tennis-Norge

Federer slo Nadal igjen – vant i Miami

Roger Federer vant finalen. Foto: Vinod Divakaran (CC 2.0)

Roger Federer fortsetter den strålende formen og vant ATP 1000-turneringen i Miami Open.

Den sveitsiske tennisstjernen har hatt en helt fantastisk sesongstart. På 20 kamper har Federer bare tapt en eneste kamp. Dermed har han gått til topps i hele tre turneringer i sesonginnledningen: Australian Open og ATP 1000-turneringene i Indian Wells og Miami.

De færreste hadde trodd dette skulle være mulig. Etter noen år med dårligere form enn tidligere var det få som trodde at de ville få se Federer på sitt beste igjen, og selv om sveitseren var skadet fra juni og ikke spilte en kamp før i januar, har veteranen overbevist alle.

Mange gnir seg også i øynene av at det er Rafael Nadal som har vært den andre beste spilleren i årets sesong. Spanjolen tapte finalen for Federer i Australia og kvartfinalen i Indian Wells. Heller ikke i Miami Open klarte 30-åringen å hamle opp med Federer.

– Jeg er glad vi var i finalen her sammen. Vi har hatt noen fantastiske kamper gjennom årene. For meg fortsetter drømmen. Det har vært noen fabelaktige uker her, sier Federer etter seieren.

Federer fortsatte slik han har gjort denne sesongen. Etter litt hardere resultatmessig kamp i kvart- og semifinale i Miami, var han klart best i Miami Open. I begge settene brøt Federer da han måtte og vant settene 6-3 og 6-4 over Nadal.

– Det har vært to gode uker for meg, selv om jeg tapte for tredje gang på rad for Roger, sa Nadal etter finaletapet.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...