Federer til semifinale, Wozniacki klar for finale | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Federer til semifinale, Wozniacki klar for finale | Tennis-Norge

Federer til semifinale, Wozniacki klar for finale

Roger Federer var nære med å ryke ut, men reddet seg inn og tok seg videre. Danske Caroline Wozniacki er klar for årets tredje finale.

Federer tok seg videre til semifinale i ATP 1000-turneringen Miami Open ved å slå tsjekkiske Tomas Berdych, men det ble ingen enkel kamp for det sveitsiske veteranen.

Det hele begynte bra med 6-2-seier i det første settet, og de fleste trodde Federer igjen skulle ta seg enkelt videre. Så skjedde ikke. Berdych kjempet seg inn i kampen igjen og vant det andre settet 6-3. I det tredje settet hadde Berdych to matchballer, men misbrukte dem og Federer tok tilbake initiativet. 35-åringen vant 8-6 i tiebreak.

– Jeg er definitivt heldig på slutten, men jeg viste et stort hjerte i dag. Jeg kjempet og Tomas steppet spillet sitt opp, men det var en god kamp, sier Federer, som møter Nick Kyrgios i semifinalen.

På kvinnesiden ble Caroline Wozniacki klar for sin tredje finale denne sesongen. Den danske tennisspilleren vant 5-7, 6-1, 6-1 over Karolina Pliskova. I finalen venter britiske Johanna Konta som slo Venus Williams i semifinalen.

– Det er definitivt spesielt. Dette er en av de få turneringene jeg aldri har vært i finale i tidligere, sier Wozniacki.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...