Nadal stormet videre, Fognini sjokkerte | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Nadal stormet videre, Fognini sjokkerte | Tennis-Norge

Nadal stormet videre, Fognini sjokkerte

Rafael Nadal og Fabio Fognini er de to første som er klare for semifinale i ATP 1000-turneringen Miami Open.

Nadal fortsetter dermed å vise god form. Spanjolen var forventet å få en tøff kamp mot det amerikanske hjemmehåpet Jack Sock, men det skulle vise seg at det hele ble uproblematisk for veteranen. Nadal vant kampen 6-2, 6-3.

– Jeg synes jeg hadde kontroll i hele det første settet. I det andre settet var det viktig å redde game på 0-2, 15-40, og så bryte i neste game. Det var to positive ting i to strake sett som sannsynligvis lagde skade på ham, sier Nadal etter kampen.

Fognini er turneringens store overraskelse. 29-åringen er for øyeblikket nummer 40 i verden, men det hindret han ikke i å slå verdensfireren Kei Nishikori 6-4, 6-2. Italieneren er klar for sin andre semifinale i en ATP 1000-turnering i karrieren.

– Jeg er bare så glad. Selvfølgelig er dette en stor turnering for meg. Jeg føler meg veldig bra på banen og utenfor, så dette er det beste som kunne skje denne uken, sier Fognini, som møter Nadal i semifinalen etter seieren.

På kvinnesiden sendte Venus Williams ute verdensener Angelique Kerber for å nå semifinalen. Også Johanna Konta ble klar for semifinale etter å ha slått Simona Halep, som møter nettopp Williams. I den andre semifinalen spiller Caroline Wozniacki og Karolina Pliskova.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...