Durasovic klar for semifinale etter seier mot andreseedet | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Durasovic klar for semifinale etter seier mot andreseedet | Tennis-Norge

Durasovic klar for semifinale etter seier mot andreseedet

Durasovic klar for semifinale. Foto: Espen Hildrup.

Viktor Durasovic er for andre uke på rad klar for semifinale i en Futures-turnering i Bahrain.

Den norske 19-åringen gjorde en meget god kamp i kvartfinalen. Durasovic tapte i semifinalen i forrige uke for Michal Konecny, nummer 337 i verden. Torsdag fikk han muligheten til å ta revansj mot 27-åringen. Tsjekkeren vant to Futures-turneringer i 2016 og har allerede vunnet en i 2017. I forrige uke var Konecny i finalen, men tapte.

I kampen i forrige uke tapte Durasovic 4-6, 5-7 etter to jevne sett. Torsdag vippet det den norske ungguttens vei. I det første settet ble Durasovic brutt til 4-4. På 4-5 brøt Oslo-gutten tilbake og reddet inn tiebreak. Der var talentet best og vant 9-7. I det andre settet klarte Durasovic å holde oppe intensiteten og sikret seg kampseieren med 6-4.

I semifinalen fredag venter Tom Kocevar-Desman, som fikk walkover torsdag. Sloveneren er nummer 822 i verden, men har vært oppe på en 349.-plass i verden på sitt beste i 2015. Alle de seedede spillerne er ute av turneringen, så Durasovic har en god mulighet til å stikke av med hele seieren i turneringen.

Saken oppdateres med kommentarer fra Durasovic!

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...