Durasovic slo bedre rangert spiller i Bahrain | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Durasovic slo bedre rangert spiller i Bahrain | Tennis-Norge

Durasovic slo bedre rangert spiller i Bahrain

Viktor Durasovic gikk videre i Bahrain. Foto: Espen Hildrup.

Viktor Durasovic er klar for en ny kvartfinale i Bahrain etter å ha slått tyske Tobias Simon onsdag.

Oslo-gutten spilte en ny god kamp i Bahrain. Onsdag møtte Durasovic sjuendeseedede Simon fra Tyskland. 25-åringen er nummer 526 i verden og har aldri vært bedre enn nummer 516. Tyskeren vant sin første Futures-turnering i 2016.

Durasovic har vist god form i det siste og fortsatt å vise gode takter onsdag. I det første settet slo nordmannen Simon hele 6-2, men tyskeren slo tilbake med 7-5 i det andre settet. I det tredje og avgjørende settet brøt 19-åringen fra Norge da han måtte og vant kampen med 6-4 i sett nummer tre.

I forrige uke var unggutten i semifinalen i Futures-turneringen i Bahrain. Skal ha ta seg videre til samme runde denne uken må han slå spilleren som slo han i forrige uke, Michal Konecny, nummer 337 i verden.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...