Norsk TV sender Davis Cup direkte fra Stavanger | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Norsk TV sender Davis Cup direkte fra Stavanger | Tennis-Norge

Norsk TV sender Davis Cup direkte fra Stavanger

Det norske tennispublikummet kan glede seg over at norsk TV sender Norges Davis Cup-kamper mot Danmark direkte i starten av april.

Norge har gode muligheter til å sikre seg en opprykkskamp fra 2. divisjon med seier over Danmark. Nå får alle i hele Norge sjansen til å se kampene i Stavanger. TV 2 har nemlig sikret seg rettighetene til oppgjøret. Casper Ruud er mye av årsaken til dette.

– Vi har lenge fulgt med på utviklingen til Casper Ruud og norsk tennis og legger ikke skjul på at Snarøya-gutten skal ha mye av æren for at vi nå viser Davis Cup. Det er også ekstra gøy at TV2 kan gi norske TV-seere internasjonal tennis på hjemmebane fra Stavanger, sier Bjørn Taalesen, rettighetssjef i TV2 i en pressemelding.

Kampene sendes direkte og første singlekamp spilles klokken 15.00 fredag 7. april. Kamp nummer to spilles like etterpå. Lørdag er det doublekamp, mens helgen avsluttes med det som kan bli to avgjørende kamper på søndag, to singlekamper.

– Det at TV2 nå skal vise Davis Cup fra Stavanger, er et eksempel på den økende oppmerksomheten og dét er vi som lever og ånder for tennis naturligvis veldig glade for, sier markedssjef i Norges Tennisforbund Håkon Bjercke.

Her ser du hvem som er uttatt til å spille for Norge mot Danmark.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...