Stokke tapte i Italia: – Har ikke selvtilliten på plass | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Stokke tapte i Italia: – Har ikke selvtilliten på plass | Tennis-Norge

Stokke tapte i Italia: – Har ikke selvtilliten på plass

Melanie Stokke tapte i Italia. Foto: Tobias Frölich.

Melanie Stokke røk ut i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Santa Margherita Di Pula.

Den norske 20-åringen fikk en liten etterlengtet opptur tirsdag med sin første singleseier for året mot landskvinnen Andrea Raaholt i kvalifiseringsfinalen. Stokke hadde nemlig tapt alle sine fire kamper i år før tirsdagens norske duell.

I onsdagens første runde møtte Stokke kvalifiseringsspilleren Martina Di Giuseppe, nummer 364 i verden. Det ble et jevnt oppgjør, men Oslo-jenta tapte i strake sett med 4-6, 4-6 i begge de to settene. Dermed ble det et nytt tap for Stokke.

– Jeg ikke har hatt helt selvtilliten på plass, og at de som har spilt mot meg har hatt ingenting å tape, så de har spilt veldig bra. Derfor har jeg tapt i det siste, siden det gjelder å være mentalt sterk og holde dem på plass, slik at de ikke slipper til, sa Stokke til Tennis-Norge etter tirsdagens seier.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...