Raaholt til kvalifiseringsfinale – møter Stokke | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Raaholt til kvalifiseringsfinale – møter Stokke | Tennis-Norge

Raaholt til kvalifiseringsfinale – møter Stokke

Melanie Stokke er Norges best rangerte kvinespiller. Foto: Tobias Fröhlich.

Andrea Raaholt og Melanie Stokke skal spille kvalifiseringsfinale til 25.000-dollarsturneringen i Santa Margherita Di Pula mandag.

Raaholt var den eneste som var i aksjon søndag. Stokke slapp å spille den første kvalifiseringsrunden og gikk rett til kvalifiseringsfinalen. Raaholt møtte svenske Brenda Njuki, nummer 560 i verden. Den svenske jenta måtte trekke seg på 3-3, og den norske jenta fra Drammen gikk videre.

I neste kamp blir det altså en norsk duell. Stokke jakter sin første seier for sesongen etter fire strake tap i 10.000-dollarsturneringer. Det blir ingen enkel oppgave mot Raaholt, som på nyåret har gjort comeback etter en liten pause fra tennisbanen. Heller ikke Raaholt har de beste resultatene å vise til i år, men har vunnet tre kvalifiseringskamper.

På seniornivå har Stokke vunnet de to kampene duoen så langt har spilt mot hverandre, henholdsvis i Stockholm og Oslo i 2015, med 6-2, 6-4 og 6-4, 6-2. Også i yngre alder har de to norske jentene møttes i kamp. I NM i under 16-klassen vant Raaholt i 2012, noe hun også gjorde i NM året før i samme klasse. Stokke vant derimot under NM i U14-klassen i 2010. Dermed står det totalt 3-2 til Stokke i innbyrdes oppgjør.

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...