Hellum Lilleengen til juniorfinale i Sverige | Tennis-Norge

–Ditt norske tennisnettsted

Hellum Lilleengen til juniorfinale i Sverige | Tennis-Norge

Hellum Lilleengen til juniorfinale i Sverige

Lukas Hellum Lilleengen spiller godt i Kramfors. Foto: Espen Hildrup.

Lukas Hellum Lilleengen imponerer i Sverige og er klar for finale i en Grade 4-juniorturnering.

Nordmannen ble 16 år i november og har vist stor framgang den siste tiden. I august vant han som 15-åring en Grade 4-turnering på Mauritius etter å ha gått hele veien fra kvalifisering til finale. Han kom også gjennom kvalifiseringen i en Grade 1-turnering på Costa Rica.

Nå er Hellum Lilleengen i ferd med å imponere i mer kjente trakter også. Unggutten har gjort det meget bra i en Grade 4-turnering i Sverige og er klar for finale.

16-åringen har foreløpig ikke møtt seedede spillere i turneringen. Selv har han seeding som nummer åtte. I fredagens semifinale ble italienske Edoardo Cecere, nummer 903 på juniorankingen, slått 6-3, 6-2.

Dermed hindret den norske tennisspilleren, som er nummer 583 på juniorrankingen, en helitalienske fianle. I finalen venter nemlig vinneren i oppgjøret mellom italienerne Gabriele Bosio, nummer 408 på juniorrankingen og førsteseedet, og Filippo Speziali, nummer 771 i verden.

 

Støtt Tennis-Norges arbeid: til 131788
You may also like...